Sevel Skole

Sommerferie!

Skoleafslutning. Se i skolens fotoalbum!

Jesper Østergaard den 24-06-2016
    GOD SOMMER TIL JER ALLESAMMEN :-)
    Pyh, så blev også den drabelige fodboldkamp mellem 67A og lærerne overstået uden store skader. Matchen endte 2-2 - et dejligt resultat at gå på sommerferie med.
    Tak for underholdende indslag til 67A i dag, det gjorde I godt.
    Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for juni måned med mig "ved roret". Jeg har bl.a. nydt hver en morgensang. Jeg ønsker alle elever, forældre, skolebestyrelse og personale en rigtig god (og velfortjent) sommerferie.
    Tirsdag d. 9. august kl. 7.50 er skolen klar igen - og det bliver med den nye leder Niels Holm Poulsen ved roret. Se tidligere opslag om dagens forløb.
    Hvis I nu skulle have glemt noget på skolen i dag kan I kigge forbi på mandag eller tirsdag, der er hele personalet også på skolen til at efterbehandle skoleåret der er gået og klargøre til det næste skoleår. Beklager "bøffen" med busserne, jeg håber I nåede det I skulle nå alligevel.
    GOD SOMMER. Hilsen "den midlertidige" / Jesper
  • Jesper Østergaard den 22-06-2016
    Ny skoleleder på Sevel Skole
    43-årige Niels Holm Poulsen bliver ny skoleleder på Sevel Skole den 1. august. Han kommer fra en stilling som lærer og teamleder på Hjerm Skole.
    Skolebestyrelsen for Sevel Skole og skolechef Michael Gravesen har ansat Niels Holm Poulsen som ny skoleleder på Sevel Skole pr. 1. august 2016.
    Den nye leder har 14 års erfaring som lærer, heraf de sidste tre år som lærer og teamleder i Struer Kommune.
    - Det er naturligvis et privilegium, at Holstebro Kommune kan tiltrække og rekruttere dygtige skoleledere. Niels har et tydeligt fokus på både en stærk faglig udvikling for den enkelte elev og øje for skolens betydning som lokalt omdrejningspunkt, siger skolechef Michael Gravesen, og tilføjer:
    - Det er vigtigt, at vores mindre skoler i kommunen bliver ved med at spille en aktiv og central rolle i lokalsamfundene. Dermed udvikles både spændende lokalmiljøer, og der skabes sammenhængskraft på tværs af Holstebro Kommune.
    Niels Holm Poulsen bor i Borbjerg, er gift med Britt, far til Esben på 16 år og Mille på 14 år. Han er meget aktiv i lokalsamfundet, fodboldklubben, grundejerforeningen og i Håndbold Mejrup-Hvam, hvor han sidder i bestyrelsen.
     I det hele taget er han til sport i alle afskygninger, er leder for et volleyballhold, elsker cykling og er bestyrelsesmedlem i Dansk Skoleidræt.
     Niels Holm Poulsen afløser Lars Kirk Andersen, som har været skoleleder i syv år på Sevel Skole.

Jesper Østergaard den 21-06-2016
    Kære forældre - og elever
    Vedhæftet er en samlet beskrivelse af aktiviteterne i forbindelse med sidste skoledag før ferien og første skoledag efter sommerferien.
    RIGTIG GOD FERIE NÅR I NÅR DERTIL - på skolens vegne - Jesper (den midlertidige)
    Annette Klitskov Thomsen den 08-06-2016

Folder om næste års konfirmandundervisning

/Camilla Hansen